Vilner преработи интериора на Infiniti EX37

Общи 13 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2700 посещения | без коментари

Студио Vilner ни пренася в друго измерение с поръчковия интериор на Infiniti EX37. В направата на луксозния интериор се използват внимателно подбрани висококачествени, скъпи и непопулярни материи.
Седалките, вратите, долната част и козирката на таблото, сенниците и скоростния лост са облечени с анилинова кожа - несравнимо мека и приятна на допир. Материалът е фин и естествен, без химична обработка и багрене. Дизайнът на седалките е нестандартен и разчупен. В горната си част лентите от анилинова кожа образуват овали, а средната и долната част са вертикални и по-широки. Акцент са гравираните с логото нa Vilner, асиметрично разположени ленти от същия материал, които кореспондират с маншона на скоростния лост, който също е гравиран. По време на експлоатация кожата получава красива патина, която добавя Old School (старата школа) характер на интериора. Шевът е едър и светъл.
Таванът и конзолата на волана са изработени от тъмен висококачествен набук - Аmaretta с изпъкващи детайли от фини ленти VideoFlex Film Extra. Дори огледалото за обратно виждане е облечено в Аmaretta.
Воланът е ръчно модифициран и облечен във висококачествена напа за по-голямо удобство, ергономичност и по-агресивна визия според стила на собственика.
Луксозният вид се допълва от хромираните части на волана, бутоните за управление на седалките, дръжките на тавана, предпазителите на говорителите във вратите и плафона.
Аудио системата, която спечели първо място на EMMA Balkan Sound & Tuning 2011 в клас Advanced 7 channels се състои от оригинален Infiniti плейър, процесор AudiSon и Ground Zero усилвател и говорители.
Купето на автомобила е допълнително обезшумено за допълване на цялостния комфорт на пасажерите и перфектния саунд.


 
Ключови думи:   old school, Тунинг
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте