Vision GLK FREESIDE – компактният “борец” на Mercedes- Benz

Общи 03 януари 2008 | Auto-Press.net A- A+ 4044 посещения | без коментари

Спекулациите относно визията и бъдещето на малкия луксозен всъдеход на Mercedes- Benz ще приключат само след броени дни, когато по време на международното изложение в Детройт се състои световната премиера на студийната разработка Vision GLK FREESIDE. Макар и обявен като такъв, моделът е почти 100% в окончателния си вариант.

Версията Vision GLK FREESIDE, която ще дебютира в Детройт ще разполага с три от най- високотехнологичните агрегати в света- четирицилиндров BLUETEC дизелов двигател, 7G-TRONIC седемстепенна роботизирана предавателна кутия и система за задвижване на четирите колела 4MATIC. В студийната разработка ще могат да бъдат открити също така и системата за сигурност на пътя PRE-SAFE®, адаптивната осветителна система Intelligent Light System (ILS), инфо- развлекателната COMAND APS, тризоналната климатична инсталация THERMOTRONIC и др.

Двигателят BLUETEC на Vision GLK FREESIDE е с работен обем от 2.2 литра и гарантира максимална мощност от 170 конски сили. Компактният (дължина 4.52 м) всъдеход на Mercedes- Benz разполага със специален G- режим на поведение. Той се активира ръчно от водача, когато теренът който се атакува изисква по- висока динамика, твърдо окачване, по- плавна реакция на газта и др.

Серийната версия на Mercedes- Benz Vision GLK FREESIDE ще бъде представена и пусната на пазара през есента на тази година.

 
Ключови думи:   7g tronic, bluetec, mercedes benz
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте