Viva Васко! Viva Freelander 2

Общи 09 май 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7950 посещения | без коментари

Moto-Pfohe и Land Rover подкрепят най-новото концертно турне на Васко Василев – Viva Vivaldi. От 7 до 13 май най-добрият български цигулар ще зарадва своите фенове в градове Русе, Велико Търново, Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив и София. В рамките на една седмица виртуозният ни музикант ще измине близо 2000 км. Предвид натоварената си програма той реши да заложи на сигурно, стабилно и комфортно возило. За целта избра Freelander 2 – луксозен премиум автомобил с богато оборудване и с първата по рода си система за всякакви терени – Terrain Response.
Васко Василев споделя, че се чувства най-добре, когато изнася концерти в България, защото публиката в нашата страна е най-спонтанна и най-емоционална. Световнопризнатият ни цигулар не скрива възхищението си от напредъка на страната ни. Признава, че е израснал в столичния квартал “Люлин“, където вече не може да се ориентира заради новите блокове, молове и магазини. Затова не е изненадан, че все повече именити световни звезди избират родината ни, като част от дестинациите на своите международни турнета.
Васко Василев издава и една от тайните си на своите музикални успехи – шофирането. „Пътуването с кола е едно от най-приятните неща след концерт, защото ти дава възможност да се освободиш от стреса и да се отпуснеш. Преди концерт също е хубаво, защото се съсредоточаваш и слушайки музика се успокояваш, особено ако шофираш и хубав автомобил от гамата на Land Rover. Аз лично се настройвам за публиката, която ме очаква, като в колата си слушам хитови парчета на Еминем, Майкъл Джексън, Бионсе и Риана. Но напоследък най-голямо удоволствие изпитвам от музиката на Бетховен, Бах и Вивалди. От българските изпълнители бих отличил Лили Иванова“, откровено признава една от най-големите звезди на България.
С предоставения от Мото-Пфое Freelander 2 Васко Василев ще се наслади на компактен 4х4 автомобил с изключителни възможности. Моделът предлага както впечатляващо поведение на пътя, така и водещи в класа си off-road способности, характерни за един истински представител на Land Rover. Той обединява най-добрите характеристики на премиум автомобил – като елегантно поведение, съвършено представяне, атрактивен интериор и лесни за използване технологии, с компактност, плюс предимствата на един изключителен автомобил 4x4, предлагащ високопроходимост, мощност и здравина.

 
Ключови думи:   land rover, moto, viva vivaldi
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте