Volvo Trucks пуска нова интерактивна игра за смартфони и таблети

Общи 02 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5205 посещения | без коментари

По случай 25-ия рожден ден на флагмена на Volvo - FH 16, шведският производител на камиони пуска интерактивна игра за потребителите на смартфони и таблети. Volvo Trucks e единственият производител на камиони в света, който стартира подобен тип виртуално забавление. Целта на едноименната игра Volvo FH16 е състезателят да отстранява с пръсти директно върху екрана препятствия пред движещ се камион със 750 к.с. на осем маршрута с различна трудност. Бързината и точността са ключови за събирането на необходимия брой точки за преминаване в следващите нива.
С новата игра Volvo Trucks запазва успешната си политика да дава възможност на всички да се докоснат до технологиите и възможностите на камионите. През 2009 г., по случай пускането на пазара на Volvo FH16 със 700 к.с., компанията разработва специална дигитална игра на интернет страницата http://strongesttruck.com/. До момента феновете са „карали” вирутално камиона над 15 милиона пъти.
Потребителите на смартфони и таблети могат да изтеглят безплатно новата игра Volvo FH16 от Apple App Store и Android Market в зависимост от устройствата, които ползват. Играта е съвместима с iPhone 4/4S или iPad 2, телефони Android 2.3 или таблети с резолюция на екрана 480x800 или по-висока.

 
Ключови думи:   apple, iphone, iphone 4, volvo, volvo fh 16, volvo fh16, volvo trucks
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте