VW представи две концепции в Катар

Общи 27 януари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5215 посещения | без коментари

На автомобилното изложение в Катар VW представи две концепции, базирани на SUV модела Touareg. Първият концепт е победителят от тазгодишното рали Дакар Race Touareg 3 Dakar, но сертифициран за обществени пътища. Втората версия e Race Touareg 3 Qatar Gold Edition и, както се досещате, е украсена с позлатени елементи.
Състезателният високопроходим автомобил е решен в бял металик „Magic Morning”, а 16-цоловите колела са заменени с 18-цолови позлатени BBS джанти.
Интериорът предлага напълно нов дизайн, единствено предпазната рама се е запазила като в състезателната версия. Седалките са Recaro, тапицирани в кожа Nappa. Тази версия е с мощност от 310 к.с. и ускорява от 0 до 100 км/ч за по-малко от 6 сек.
При златния Touareg 24-каратово злато разкрасява 22-цолови поръчкови джанти, релсите на покрива, лайсните около прозорците, решетката на радиатора и емблемата. В интериора елементите по централното табло, скоростният лост и воланът също са позлатени. Двигателят е с максимална мощност от 360 к.с.

 
Ключови думи:   bbs, Dakar, gold edition, magic morning, qatar, touareg, volkswagen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте