Автосалон Женева 2011: Изненада на щанда на Alfa Romeo

Main March 1, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 6734 views | no comments

Въпреки че преди няколко дни Alfa Romeo обяви какво ще представи на салона в Женева, днес компанията изненада с футуристичната концептуална разработка 4C. От фирмата определят разработката си като компактен суперспортен автомобил, който демонстрира основните качества на марката- представяне на пътя, италиански стил, техническо новаторство и всичко това в името на върховото удоволствие зад волана.

Дългият почти 4 метра двуместен автомобил е със задвижване на задните колела, конструкцията му се явява комбинация от въглеродни нишки и алуминий, а за задвижването се грижи бензинов турбоагрегат. Максималната мощност на мотора, който е разположен централно на "тялото на модела, е над 200 конски сили. Максималната скорост на движение на Alfa Romeo 4C Concept е над 250 км/ч, като класическото ускорение от 0 до 100 км/ч може да бъде извършено за по-малко от 5 секунди.

Видео

Още една радостна новина около Alfa Romeo е тази, че 4C Concept не е просто поредният концептуален модел на марката. Негова серийна версия ще видими още през следващата година.

 
Keywords:   Alfa Romeo
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...