Автосалон Женева 2011: MINI Rocketman Concept

Main February 23, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2387 views | no comments

На салона в Женева ще се състои световната премиера на изцяло новата концептуална разработка на Rocketman Concept на MINI. 3+1 местната триврата разработка идва с футуристичен дизайн, дължина от малко над 3 метра, редица технологични и дизайн нововъведения и характерното за марката градско приложение в комбинация с "картинг излъчване.

Основната цел на дизайнерите на MINI при създаването на Rocketman Concept е била разработката на един истински представител на марката, който "да заема възможно най-малко място на улицата. Благодарение на малко по-различният подход по време на проектирането на автомобила, сега ставаме свидетели на появата на едно субкомпактно MINI, което разполага с впечатляваща визия, модернистични конструкция и технологии, карбоново "тяло и изразходва само три литра на всеки 100 километра.

Видео

Силно впечатление в конструкцията на MINI Rocketman Concept правят неговите врати, делимият багажник, модулните седалки, които предлагат различни конфигурации с от две до четири позиции, както и високотехнологичните нововъведения, като Centre Speedo информационен дисплей с 3D ефекти, специален многофункционален тракбол на волана и други.

Още видео на MINI Rocketman Concept можете да видите туки: www.autopress.tv

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...