Автосалон Москва 2010: Руска премиера за Mitsubishi ASX

Main August 30, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1488 views | no comments

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) демонстрира версията на компактния си кросовър ASX, предназначена за руски пазар, по време на започналото международно изложение в Москва. На щанда на марката са демонстрирани също така още 12 автомобила, като в това число и основните всъдеходи на компанията- Outlander, Pajero и Pajero Sport.

Руската версия на Mitsubishi ASX, продажбите на която започнаха в страната през миналия месец, се предлага с три задвижващи агрегата- двулитров, 1.8- литров и 1.6 литров, като те ще могат да бъдат комбинирани с петстепенна механична или шестстепенна безстепенна предавателна кутия CVT със спортен режим.

По време на официалната пресконференция на MMC на московското изложение, президентът на компанията- Осаму Масуко, изрази задоволството си, че от лансирането на модела първо в Япония, след което в Европа и Китай, той се радва на висока оценка от страна на потребителите, и че търсенето на ASX е по-високо от актуалното му производство в Япония.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...