Автосалон Москва 2010: Световна премиера за обновеното Mondeo

Main August 26, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1665 views | no comments

Ford демонстрира обновената версия на модела си Mondeo по време на международното автомобилно изложение в Москва. Успоредно с това, на салона се състояха и европейската премиера на новото поколение на седана Focus, както и руския дебют на Grand C-MAX.

От фирмата на синия овал коментират, че колата е първата, която ще се предлага с новата версия с 240 конски сили на семейството турбоагрегати EcoBoost, както и с нов 2.2 литров Duratorq TDCi дизелов мотор с 200 конски сили. От Ford споделят също така, че с новото Mondeo ще бъдат лансирани и няколко нови системи, които ще се предлагат и за трите вида купета на автомобила- с четири и пет врати, и комби. В това число ще бъдат включени системата за предупреждение при неволно пресичане на осевата линия, Auto High Beam, Driver Alert, Active Grille Shutter и Smart Regenerative Charging системите.

Основните промени в дизайна на Ford Mondeo са свързани с новата лицева решетка, нова предна броня с интегрирани дневни диодни светлини, нови задни светлинни блокове и други. Във вътрешността на автомобила акценти са новата средна конзола, нови варианти на тапицерии, нова централна конзола на тавана с индиректно осветление, нова сателитна навигационна система, луксозна аудиосистема и други.

В оборудването на новото Mondeo ще бъдат включени и лансираните при новите поколения на S-MAX и Galaxy системи Blind Spot Information System, Speed Limiter, Rear Door Power Child Locks и камера за задно виждане.

Продажбите на обновеното Mondeo на Ford в Европа ще започнат през септември тази година.

****
Видео на обновеното Mondeo можете да видите тук: www.autopress.tv

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...