Автосалон Ню Йорк 2011: Kia показа обновен Soul

Main April 26, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1855 views | no comments

На салона в Ню Йорк се състоя световната премиера на обновената версия на стилният многофункционален модел Soul на Kia. С освежен дизайн, нови технологии, повече мощност и подобрена горивна икономичност, автомобилът обещава да привлече още нови за марката клиенти, които едва ли ще съжалавят за решението си.

Kia Motors America (KMA) демонстрира обновената версия на Soul в комбинация с нова шестстепенна предавателна кутия, както и с нов 1.6 литров бензинов задвижващ агрегат с максимална мощност от 135 конски сили. Наличен също така е и четирицилиндров двулитров, който предлага 160 консик сили и може да бъде комбиниран с шестстепенна механична или шестстепенна автоматична трансмисия.

Промените в екстериора на Kia Soul са предимно козметични, но ясно различими. Предни светлини на автомобила са нови, като са доразвити с диодни дневни. С нов дизайн са предните капак и броня на автомобила, както и задната броня, а задните светлини са изцяло LED. Обогатен, с две нови предложения, е и изборът по отношение на цветовото решение на екстериора.

В зависимост от нивото на оборудване- Soul, Soul+, Soul! и Soul sport, което си избират потребителите, те ще могат да разчитат на луксозна аудиосистема Infinity, UVO (разработена съвместно с Microsoft) мултимедийна и комуникационна система, кожена тапицерия, отопляеми предни седалки, система за безключов достъп до вътрешността и стартиране на двигателя с бутон, сателитно радио и други.

Стандартно, всеки един от представителите на Kia Soul идва със спирачна антиблокираща система, електронна стабилизираща програма, система за контрол на сцеплението на гумите с пътя, електронно разпределение на спирачното усилие, спирачен асистент, система за подпомагане на потеглянето по наклон и система за наблюдение на налягането на въздуха в гумите.

 
Keywords:   kia, kia motors america
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...