Автосалон Париж 2010: Новостите при Suzuki

Main September 2, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1684 views | no comments

Suzuki Motor Corporation ще демонстрира обновената версия на субкомпактния си Swift, както и ново, спортно, ниво на оборудване на седана Kizashi, по време на международното автомобилно изложение в Париж през октомври.

Новата версия на стратегическия за Suzuki Motor Corporation модел Swift е по-стилна и по-екологична. Автомобилът ще се предлага с избор между 1.2 литров бензинов и 1.3 литров дизелов задвижващ агрегат, като от компанията са предвидили и възможност за вграждането на Auto Stop Start система за икономия на горивото. Благодарение на увеличеното си междуосие, мъникът е станал и по-стабилен, а последните тестове на Euro NCAP, след провеждането на които моделът получи 5 звезди, показаха, че автомобилът е и достатъчно безопасен.

Производството на обновеният Swift на Suzuki започна през юни във фирмения комплекс на марката в Унгария, а продажбите му в Европа ще започнат през следващия месец.

Новият спортен пакет за седана Suzuki Kizashi придава по-динамично излъчване на интериора и екстериора на автомобила, като от компанията са подготвили и специален аеродинамичен пакет за луксозния си превозвач.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...