Авто-Юнион Холдинг започна изграждането на нов център в София

Main November 24, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 1959 views | no comments

В сряда бе направена първата копка на най-големия търговско-сервизен център у нас за италианските автомобилни марки Fiat, Lancia, Alfa Romeo и Maserati. Началото беше полято от г-н Васил Славов – Изпълнителен Директор на Ауто Италия, с италианско шампанско.

Комплексът ще бъде раположен в непосредствена близост до летище София. Инвестицията възлиза на 17 млн. евро и е на Авто-Юнион холдинг - собственик на дилърства за ексклузивна дистрибуция на няколко автомобилни марки в България. Проектът ще бъде осъществен от фирма Главбулгарстрой и е със застроена площ: 26 720 кв.м..

Центърът включва шоуруми, сервизни центрове и офис част за всяка марка, конферентни зали, изложбена зала, 250 паркоместа и бизнес парк за отдаване на офис площи за външни наематели. Общата изложбена площ на шоурумите за всички марки е достатъчна, за да бъдат показани над 80 италиански автомобила. За всяка отделна марка ще бъдат изградени специални шоурум и сервизен център, изцяло съобразени с европейските стандарти на производителите. Центърът ще бъде официално открит през есента на 2007 година и е първият от поредица подобни автоцентрове в страната.

Авто-Юнион холдинг, който утвърждава позицията си на един от лидерите на автомобилния пазар в България с официалното представителство на автомобилни марки Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Mazda, Opel и Chevrolet, както и скутери Piaggio, Vespa, Gilera и официален франчайз на Avis Rent-a-car. Авто Юнион е холдингово дружество, собственост на инвестиционен фонд Equest Investments Bulgaria. Холдингът се състои от няколко български компании, които са вносители и дистрибутори на автомобилни марки и продукти. В структурата на Авто Юнион се включват : Ауто Италия - официален дистрибутор на Фиат и Ланча, Булвария - представител на Опел и Шевролет, Гранспорт Ауто - официален вносител на Мазерати за България, Милано Моторс - официален вносител на Алфа Ромео, Стар Моторс - официален представител на Мазда за България, Пиаджо,Веспа и Джилера, Avis България и Мотобул - официален вносител на автомобилните масла Castrol и BP.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...