Алонсо: шансовете за титлата са 50/50

Main August 9, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 488 views | no comments

Фернандо Алонсо е оптимист за изхода от шампионата, тъй като до края на сезона разликата на Ferrari с лидерите в шампионата от Red Bull ще става все по-малка. Според собствените му думи той има 50% шанс за трета титла.
“Бяха ни нужни само две състезания без проблеми и сме отново в битката за титлата”, казва испанецът от Мадона ди Кампильо.
“Наистина изоставаме в класирането и винаги е по-добре да сме лидери, но аз съм убеден, че във финалният спринт ще сме много по-близо до върха, от колкото сме в момента. Важното е, че запазихме спокойствие и продължихме да си вършим добре работата. Трудно е да кажа кой е най-сериозният ми съперник – всички сме почти равни. Може би Хамилтън и Бътън, защото вече имат титли зад гърба си и знаят как да издържат на финалният спринт. Колко процента шанс имам? Може би 50%.”
Пилотът на Ferrari изостава само на 20т. зад лидерът в шампионата Марк Уебър, след като победи в Гран при на Германия и завърши втори в Унгария.
Алонсо сподели, че увереността в силите на отбора нараства, благодарение на последните подобрения по болида.
”След няколкото състезания, в които нещата се объркаха поради най-различни причини, сега сме на прав път”, казва той.” Колата е много по-добра и това се отразява на настроението на всички в отбора. За Белгия ще имаме още няколко подобрения и се надяваме, че ще сме още по-добри.”

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...