Анатолий Карпов възражда „Ока“

Main June 13, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 11590 views | no comments

Бившият световен шампион по шахмат Анатолий Карпов е заявил, че иска да възроди вече забравения от всички проект „Мишка". Предполага се, че автомобилът, който ще наследи „Ока", ще струва не по-малко от 200 000 рубли. „Автомобилът е от един клас с „Ока", но я превъзхожда по показатели и е изработен от висококачествена пластмаса", твърди Карпов, който е основател на „Мишка-Тула-Москва". Според собствените му думи компанията ще произвежда „народни автомобили" и те ще струват на половината на така наречения „йо-мобил". „Разполагаме и с разработка за инвалиди. Днес в повечето страни от Източна Европа липсват специални автомобили за хората в неравностойно положение", заяви шахматистът.
Засега обаче в компанията му се усеща недостиг на оборотни средства. Производството вече е организирано до степен да стартира още в момента, в който се появят такива.

 

BMW 502 & The girl BMW 502 & The girl
June 13, 2011
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...