Близо сто световни премиери на „Автомобилен салон Женева 2011”

Main March 1, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 8094 views | no comments

Най-голямото автомобилно събитие за годината, „Автомобилен салон Женева 2011" отвори днес врати за медиите. Официално за широката публика форумът започва от утре.
Това е осемдесет и първото му издание и шоуто на колела ще продължи до 13 март. Очаквайте горещите бюлетини на Speed-Press от мястото на събитието, където за вас работят фотографът Тони Тончев и журналистите Христо Мишков и Христо Димитров.
В седемте зали на центъра Palexpo върху 80 000 кв. м са разположени щандовете на 260 изложителя от 31 страни, като броят на конкретните марки е над 700. Специална зала е посветена на доставчиците на комплектоващи в автомобилния бранш.
Сред новите участници на женевския подиум са Kellener Sport, MTM и Novidem, както и производителят на каросерии Invader. За първи път в изложението се включва и производителят GTA Motor. Марката De Tomaso се завръща след 9-годишно отсъствие, както и марката Ssangyong, която на свой ред бе пропуснала две участия във форума.
Повече от 10 000 журналисти от цял свят се очаква да посетят 84-те заявени досега пресконференции.
Обявените до този момент световни премиери на нови модели, модификации и концепции са 93 на брой. Ако включим в сметката и европейските дебюти, новостите в Женева стават 170.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...