Боксерът

Main October 3, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1317 views | no comments

-BMW представи най- мощното си двуколесно предложение

*Видео на BMW HP2 Sport можете да видите тук:AutoPress.tv

BMW Motorrad превърна мечтата на хилядите почитетели на мотоциклетите с двигател боксер в реалност. Компанията представи най- мощния, лек и технологичен мотор на всички времена- HP2 Sport.

Разработен на базата на R 1200 S Sports Boxer, HP2 Sport е третият модел от HP (High Performance) гамата на марката. За мотоциклета е бил проектиран най- мощния боксеров двигател, създаван някога. Той е и първият такъв мотор с два горни разпределителни вала. Максималната мощност на агрегата достига 128 конски сили при 8 750/мин, а максималният му въртящ момент от 115 Нм се достига при 6 000/мин. Теглото на мотоциклета е 178 килограма.

BMW HP2 Sport разполага и със система quickshifter (за първи път при сериен мотор), която позволява мигновено превключване на предавките без отпускане на газта и употребата на съединител. При желание от страна на потребителите НР2 Sport може да бъде оборудван и със спирачна антиблокираща система, която може да бъде изключвана. Оптималната позиция на тялото е гарантирана благодарение на възможността за регулиране на спирачния педал и този за превключването на скоростите.

 
 

Images Gallery


 

Chevrolet HHR 2008
October 2, 2007
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...