Бонд дава „Картбланш” на Bentley

Main February 10, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2140 views | 1 comment

Бонд се завръща с пълна сила, при това с бяло Bentley на страниците на новата книга „Картбланш". Продължението на романа на Ян Флеминг е сътворено от международно известния писател на бестселъри Джефри Дивър. Британският шпионин, известен с добрия си вкус към автомобилите, отново показва класа, като този път е заложил на Bentley Continental GT.
„Карт бланш" излиза от печат във Великобритания на 26 май, броени дни преди рождения ден на Флеминг. Зад романа стои издателството Ian Fleming Publications Ltd. Оригиналният Джеймс Бонд от новелата на Флеминг също се е ползвал от услугите на Bentley.
Отчасти книгата е свързана и с Дубай, където авторът, както и фиктивният герой, са били забелязани пред хотел InterContinental в компанията на белия Continental GT, който също има какво да покаже с 6,0-литровия си W12 битурбо мотор с макс. мощност от 567 к.с. и макс. въртящ момент от 699 Нм.
За разлика от агента авторът е заложил на по-простичко изпълнение на автомобила - в бяло с червен кожен салон, обзаведен с всевъзможни шпионски „джаджи".
Джефри Дивър е написал 28 новели и е продал повече от 20 млн. книги по света, преведени на 25 езика. В момента живее в Северна Каролина.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 
Gravatar photo
Анонимен, (over 13 years ago)
Дам, дам :)
+0

Positive: 0
Negative: 0


 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...