Важни организационни промени в Тойота Балканс ЕООД и ТМ Ауто ЕООД

Main February 5, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 11855 views | no comments

Венцислав Гашев и Петър Илов са новите управители на ТМ Ауто ЕООД, официалното представителство на Toyota и Lexus за София.
Венцислав Гашев поема стратегическото и оперативно управление на комплекс Toyota Изток на бул. Цариградско шосе 163. От юни 2012 до сега г-н Гашев е „Мениджър търговски операции и дилърска мрежа" в Тойота Балканс ЕООД. Той работи в компанията от 2005, като първата му длъжност е „Администратор логистика", а две години по-късно застава на поста „Регионален мениджър дистрибуция". Завършил е международни икономически отношения в УНСС през 2004 г., а преди това гимназия за чужди езици с английски и немски език в град Сливен.
Петър Илов поема стратегическото и оперативно управление на комплекс Toyota Запад на бул. Сливница 570. От април 2008 до сега Петър Илов е „Мениджър развитие сервизно обслужване в дилърската мрежа“ в Тойота Балканс ЕООД. Той започва своята кариера в ТМ Ауто ЕООД през 1998 като „Приемчик сервиз“, по-късно поема поста „Отговорник приемна“, а от 2003 до 2008 година заема длъжността „Мениджър следпродажбена дейност“ в същата компания. Завършил е Технически университет, град София, специалност „Автомобилна техника“.
Невена Цекова е новият „Директор продажби и маркетинг“ в Тойота Балканс ЕООД, официален вносител и дистрибутор на марките Toyota и Lexus за България. Освен досегашните ангажименти по отношение на управлението на маркетинг активностите на компанията, тя поема управлението на продажбите и развитието на дилърската мрежа. През последните 10 години Невена върви по пътя на Toyota, от които в последните 7 заема длъжността „Маркетинг директор“. Невена Цекова е завършила английска филология в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Професионалният й опит включва над 7 години стаж в рекламна агенция Saatchi & Saatchi като Account Manager и Client Service Director и 2 години като Бранд мениджър Flavours and Emerging Brands в The Coca Cola Company.

 
Keywords:   toyota
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...