ВАЗ 2104 - марш в блатото!

Main July 6, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 4050 views | no comments

Марш-ът към бездънната блатна кал на омръзналото квадратно комби от автосоцкласиката на ВАЗ се отнася буквално и за двете - и за Марша-а и за блатото. Става дума за специалните модификации, носещите името Марш на руските лади, предназначени най-вече за използване там, където думата път е само мираж - включително и в блатата.
Предишните модификации на семейството Марш се правеха на базата на Лада Нива, а новата е вече с купето на комбито Лада 2104. То има същият вътрешен обем и дори малко по-голям от този на нивата, но е по-леко, което подобрява "плаваемостта" на въсдехода Лада 2104 Марш.
Полезният товар на този петместен аавтомобил е 600 кг, под капака му е монтиран 1,7-литров двигател от Лада Нива с впръскване на горивото. Автомобилът има свръхбалонни гуми със супер-ниско вътрешно налягане, воланът е с хидроусилвател. Двата моста са със самоблокиращи диференциали, раздатъчната кутия е с междуосова блокировка.
В сравнение с предишните версии, новата кола, която носи обозначението Марш-4, ще се предлага на по-достъпна цена и навярно ще разшири търсенето на подобни коли. Интересното е че България е една от трите страни, където може да се поръча колата - другите две са Русия и Казахстан. Представител на производителя Бронто у нас е фирма АО "АСО БУЛСЕК", а предполагаемата цена на новия мадел е 545 160,00 рубли.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...