Венци Тойотата откри новия „Тойота център“ в Габрово

Main May 26, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5680 views | no comments

Нов център на Toyota отвори врати в Габрово в празничните дни. Минути след като Венцислав Маринов, заедно с министъра по управление на еврофондовете Томислав Дончев, изпълнителния директор на „Тойота Балканс“ Велко Лазов и Николай Сираков, кмет на Габрово, срязаха лентата, Венци хвърли патериците и яхна велосипеда. Защото, както каза Томислав Дончев, „Венци е човек, на когото му стиска. Малцина са такива, а те ни трябват сега. Трябват на Габрово, на България и на Европа. Понякога икономиката е като двигател, който си има всичко – здрав е, има масло, резервоарът е пълен, той пърпори на 1100 оборота и някой трябва само да му натисне педала, за да развърти всичко – да започне да се купува и продава. И да тръгне икономиката. Първата копка беше преди кризата, откриваме обекта, надявам се, след края на кризата. Затова ще повторя и пожеланието, което казах преди 3 години: „На Венци пожелавам да продава много коли, а на габровци – да имат много пари, за да си ги купуват“.
Новият дом на Toyota в Габрово е разположен на коридор No 9, заради трафика между Европа и Азия и е изключително модерен. „Тойота Венци“ вече разполага с успешно функциониращи центрове в Шумен и Велико Търново.

 
Keywords:   toyota
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...