Вокалистът на The Who разработи специална версия на Lotus Evora S

Main November 30, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5550 views | no comments

Роджър Долтри, вокалистът на легендарната рок банда The Who, разработи дизайна на специална версия на Lotus Evora S. Автомобилът ще бъде произведен в единствен екземпляр и ще бъде предложен на аукциона Bonhams през декември. Събраните от продажбата му средства ще бъдат преведени в полза на благотворителния фонд Teenage Cancer Trust, посветил се на борбата с рака в детска възраст.
Специалната модификация на Lotus Evora S е с черен цвят на каросерията с червена ивица. Украсена е с логото на групата на предните си „хълбоци" и на задната броня. Спойлерът е увенчан от британски флаг. Освен това автомобилът е с кожен салон, камера за обратно виждане, мултимедийна система със 7-инчов дисплей, усилвател, събуфери, DVD-плейър и възможност за включване на външни устройства чрез Bluetooth връзка и USB порт.
Моторът е 3,5-литров 6-цилиндров с механичен нагнетател и макс. мощност 350 к.с. От 0 до 100 км/ч автомобилът ускорява за 4,7 сек. Максималната му скорост е 287 км/ч.
Вероятно ще бъде продаден за повече от 70 000 лири (прибл. 82 000 евро).

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...