Всеки нов Jaguar ще предлага задвижване на всички колела

Main December 3, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5585 views | no comments

Глобалният бранд директор на Jaguar Ейдриън Холмарк разкри, че всеки следващ модел на Jaguar ще предлага опция за задвижване на всички колела.
Моделите XF и XJ досега са проектирани само със задно предаване, но със стартирането на новия бензинов 3-литров V6 агрегат, те ще бъдат оборудвани и със система, задвижваща всички колела.
Засега другите двиагатели на марката няма да бъдат куплирани със задвижване на четирите колела, заради големите разходи и трудната възвращаемост на инвестициите. Поради тази причина технологията няма да бъде монтирана в моделите с десен волан, което означава, че няма да се предлага във Великобритания, един пазар, в който търсенето на бензинови V6 двигатели не е голямо.
Плановете в бъдеще предвиждат интегрирането на системата, задвижваща четирите колела, в моделите на Jaguar да се превърне в приоритет за марката.

 
Keywords:   jaguar
 

Audi готви RS1? Audi готви RS1?
December 3, 2012
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...