Дариха още два автомобила Chevrolet за SOS Детски селища България

Main October 7, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5740 views | no comments

Новият Cruze ще осигури повече мобилност на децата и SOS майките от „SOS Детско селище“ в Дрен, след като Chevrolet дари още два автомобила на организацията в България вчера. През пролетта SOS Детско селище Трявна получи своя Chevrolet Cruze. Марката отбелязва своята стогодишнина с даряването на 100 автомобила.
Джордж Мегери, Chevrolet за ЦИЕ връчи ключовете на нов Aveo на Пламен Стоянов, национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България на тържество в Дрен. Христо Барев, директор на Chevrolet България, на свой ред предаде нов Chevrolet Cruze на Мариян Дянков, директор програма „SOS Детско селище“ за локация София-Радомир-Дрен. Партньор по този проект в нашата страна е и официалният дистрибутор на Chevrolet - Дженеръс Ауто, който осигурява и 100 000 км безплатно техническо обслужване.
Специални гости на тържеството бяха звездите Поли Генова и Део. Проявата уважиха Георги Шарлачки, заместник областен управител на област с административен център град Перник, Цветан Азманов, кмет на село Дрен, Ивайла Касърова, директор на РДСП – Перник и представители на Отдел за Закрила на детето при Дирекция „Социално подпомагане“, както и представители на фирмите дарители.
Автомобилът Chevrolet Cruze ще бъде използван за всекидневните нужди на децата, настанени в SOS Детско селище Дрен, техните SOS майки и придружаващите ги специалисти от селището. Седанът Aveo пък ще бъде от ползва в ежедневната работа на националния офиса на сдружението.
Както подобава на истински рожденик, за своя стотен юбилей Chevrolet зарадва малчуганите от селището с огромна торта и много забавления, а Поли и Део направиха празника още по-изключителен за децата. От своя страна децата поздравиха рожденика с песни, танци и подаръци.

 
Keywords:   aveo, chevrolet, chevrolet cruze
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...