Детройт 2007: Дизелова мощ от Audi

Main January 10, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2649 views | no comments

Видео от пресконференцията на Audi в Детройт можете да видите тук:Автопрес.ТВ

Audi продължава да работи изключително усърдно по своите дизелови автомобили и на салона в Детройт изненада посетителите и конкуренцията с премиерата на новата си впечатляваща разработка Q7 V12 TDI. По време на пресконференцията, проведена на щанда на Audi на салона в Детройт, стана ясно, че първият модел, който ще предложи марката на американския пазар ще бъде Q7 с трилитров Bluetec двигател.

Със своята максимална мощност от 368 кВт или 500 конски сили и най- вече с изумителния си максимален въртящ момент от 1 000 Нм, шестлитровият, дванадесетцилиндров двигател поставя нови измерения и разбирания за този тип задвижващи агрегати.

Мощният и гъвкав двигател е основният виновник този SUV модел, който в никакъв случай не може да се каже, че е със скромни габарити, да бъде в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 5.5 секунди и да достига максимална скорост на движение от 250 км/ч (електронно ограничена).

 
Keywords:   amp, nid, ntid, pid, target, tdi, tv index
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...