Днес откриха изложението BMW Premium Selection

Main April 22, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 932 views | no comments

Днес отвори врати първото по рода си търговско изложение BMW Premium Selection в първа зала на „Интер Експо Център”. То ще работи от днес (22 април) до неделя (25 април) между 10,00 и 20,00 часа.

Освен търговска цел, изложението има за цел да представи на българските клиенти програмата за сертифицирани употребявани автомобили Premium selection на BMW. Това е европейска програма, която от 2007 г. действа и в България. Чрез нея се предлагат употребявани автомобили BMW на възраст не повече от 5 години, пробег до 120 000 км, доказан произход и сервизна история, които се предлагат с 24-месечна гаранция и услугите на BMW Mobile сервиз. На изложението са представени над 100 автомобила от всички моделни серии в гамата на BMW. Всички те са преминали през строга техническа и оптична проверка по 72 позиции, изглеждат като нови и са в перфектно техническо състояние. Автомобилите, показани в „Интер Експо Център”, са или върнати от собственици на BMW, които са ги заменили с друг модел, след което са получили сертификат Premium Selection, или сертифицирани автомобили, внесени от чужбина.

В изложението участват всичките 5 дилъра на BMW за България, които работят с програмата Premium Selection. На място има и представители на BMW Financial Services, които предлагат индивидуални решения и информация относно финансирането, лизинга и застраховането на автомобили с марка BMW и Mini. За сделки по време на събитието се предлага преференциален лихвен процент.

На изложението има и специален щанд с оригинални резервни части и аксесоари за нови и употребявани автомобили. За първи път в България е представен аеродинамичният пакет от елементи BMW Performance за BMW Серия 3 и BMW Х6.

BMW е разработило и интернет платформа на адрес www.bmw-premiumselection.bg, където лесно могат да се разгледат сертифицираните употребявани автомобили и да се сортират по модел, цена, година на производство, пробег, ниво на оборудване и др. Тя може да бъде открита също и на сайта www.bmw.bg/usedcars. Предстои да бъде включена и възможност да се разглеждат автомобили не само от България, но от системата Premium Selection в цяла Европа.

„BMW Premium Selection поставя нов стандарт за покупка на употребяван автомобил, без рискове, свързани с произхода и нивото на сервизно обслужване. Всеки от автомобилите, включени в програмата, е преминал изключително прецизна проверка и се предава на клиента в отлично състояние. Допълнително BMW Premium Selection включва и обширна програма за обслужване и гаранции” - коментира Антоан Михайлов, мениджър Употребявани автомобили в BMW Group България.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...