„Евромаркет Груп” откри нов корпоративно-сервизен център

Main March 21, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2279 views | no comments

На тържествена церемония в съботния ден беше открит новият корпоративно-сервизен център на „Евромаркет Груп". Той се намира в региона на Казичене, ул. „Околовръстен път"454. Разположен е на терен от 30 декара с разгърната застроена площ от 6000 кв. м с 170 броя паркоместа и изградени локално платно и мантинела. Центърът обединява търговската и сервизната дейност на компанията, като дава възможност на клиентите да извършат целия процес по избор, обслужване и сервиз на всякаква строителна механизация, индустриална техника, машини за оборудване на сервизи и инструменти. Многофункционалната сграда включва демонстрационен център, където клиентите могат да тестват техниката, открита изложбена площ, складове и съвременни сервизни помещения. В новия дом на „Евромаркет" могат да бъдат правени проби и демонстрации, или да бъдат закупени машини за сервизна дейност от всякакъв вид, в това число и за тежки ремонти на двигатели, хидравлични системи и др.
На откриването присъстваха Йорданка Фандъкова, кмет на София, и Росен Плевналиев, министър на региналното развитие и благоустройството. „В София се строи непрекъснато, подобряват се пътища, доизгражда се метро, така че може би и за в бъдеще ще разчитаме на техниката „Евромаркет груп", заяви Йорданка Фандъкова непосредствено преди официалното прерязване на лентата на центъра.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...