„Евромаркет Груп“ с най-силно участие в Пловдив

Main September 28, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6065 views | no comments

Премиерът Бойко Борисов и министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков откриха 67-ото издание на Международния технически панаир „Есен 2011“ в Пловдив, което се провежда под мотото „Нов живот. Нови технологи“. Страна партньор по време на най-големия изложбен форум за Югоизточна Европа е Русия.
„Евромаркет Груп“ участва на панаира за деветнайсти пореден път и за поредна година е най-големият изложител с площ от 1687 кв. м, на която са разположени 11-те щанда на всички бизнес направления на компанията.
Министър Трайков посети щандовете на „Евромаркет Груп“, където беше посрещнат лично от главните мениджъри на компанията Боряна Радева и Димитър Илчев. „Поздравявам ви за куража да продължавате да поддържате българската икономика в тези трудни бизнес времена“, каза министър Трайков.
По време на срещата Боряна Радева връчи на министър Трайков символичен подарък от името на компанията – гаечен ключ GEDORE. „Евромаркет Груп е 100% българска фирма за строителна и индустриална техника. Представители сме на най-големия производител на инструменти – GEDORE, Германия, и знаем колко издръжливи и качествени са те“, каза Радева при връчването на гаечния ключ с доживотна гаранция.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...