Един Citroen C- Crosser не стига

Main July 4, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 943 views | no comments

Пет са основните европейски пазара- Германия, Франция, Италия, Испания и Великобритания. Ако на някой от тях квотата на един модел е разпродадена още преди първата осъществена доставка, то е много вероятно същото да се повтори и на останалите.

Именно такова е положението в дилърската мрежа на Citroen UK, в която вече са изчерпали квотата си за модела C-Crosser на Citroen до края на годината.

Сам по себе си този факт е изключително интерес и показателен за бъдещето на първия в историята на френската марка SUV модел. Още по- интересно обаче е изказването на английските представители на Citroen, според които компанията е отворена за идеята за разработването на още един подобен модел.

Ксавие Дучемин, директор продажби на Citroen UK потвърди, че ръководството на марката, заедно с това на Peugeot (нейният SUV е 4007) и Mitsubishi се намират в процес на преговори за продължаване на съвместната си дейност. Според just- auto.com, той е направил недвусмислен намек, че може би на хоризонта се задава лайфстайл пикап, подобен на Mitsubishi L200.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...