ЕКО България пусна и бензин 95 EKONOMY

Main April 15, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7045 views | no comments

От днес бензиностанции ЕКО предлагат иновативно гориво, което според официалното комюнике на компанията пести до 10 стотинки на литър. Новият бензин щадял двигателя на автомобила, като със специални добавки намалявал триенето и подобрявал коефициента на полезно действие.
Преди близо година веригата пусна и подобен дизел.
Първият автомобил, който тества подобреното гориво 95 EKONOMY, е уникален екземпляр Ford Thunderbird от 1970 г. със 7,4-литров, V8 двигател с мощност от 300 к.с. Фордът е единствен по рода си в България, а като него в света има произведени само около 4000 бройки. Българският Thunderbird е внесен директно от САЩ и е реставриран напълно в сервиз, близо до София. Фордът се гордее и с уникалните си оригинални джанти със 100 спици, климатик и електрически стъкла – екстри, които са непознати за повечето автомобили от 70-те години на миналия век. Колекционерският Ford е главният герой в новата кампания на ЕКО.

 
Keywords:   ford, ford thunderbird, ЕКО
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...