Женева 2007: Официална премиера на Audi A5

Main February 26, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2644 views | no comments

След като през цялата изминала седмица се нагледахме на "официални снимки на новото Audi A5 и неговата бойна версия S5, в събота германската компания реши да постави край на мъките на своите почитатели, а и на конкурентите си, и пусна наистина официални снимки и техническа информация за модела на прес- сайта си. Новото coupe на Audi ще блесне официално пред публика по време на салона в Женева, който започва през следващата седмица.

Благодарение на голямата си дължина- 4.63 м, Audi А5 предлага просторен интериор, разделен на четири зони- по една за всеки един от намиращите се вътре. Моделът ще се предлага с богат избор двигатели, максималните мощности на които варират от 170 до 265 конски сили. Задвижването може да бъде само на предните колела или quattro на четирите, с шестстепенна механична или автоматична предавателна кутия.

Топ- изпълнението в гамата на новия модел на германската марка обаче ще бъде "бойната версия S5. Тя е оборудвана с V-образен осемцилиндров двигател, а задвижването е quattro на четирите колела. Моторът на автомобила гарантира внушителната максимална мощност от 354 конски сили и максимален въртящ момент от 440 Нм при 3 500/мин. Тези параметри са се оказали достатъчни, за да бъде купето в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 5.1 секунди. S5-та е оборудвана със спортни седалки и волан, множество алуминиеви апликации, както и богат избор допълнителни орнаменти, изработени от въглеродни нишки, алуминий, стомана или дърво. Като стандартно оборудване за Audi S5 са предвидени още осемнадесетцолови алуминиеви джанти с гуми с размери 245/40, активни предни светлини и други.

Нетърпеливите и платежоспособни автомобилни почитатели ще могат да подават своите заявления за закупуването на Audi A5/S5 от 6 март, но ще трябва да изчакат за доставката до юни тази година.

 
Keywords:   audi a5
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...