Женевският салон отвори врати с по-голяма площ и повече премиери

Main March 6, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5620 views | no comments

Осемдесет и второто издание на автомобилния салон в Женева отвори врати за медиите днес. Най-голямото събитието на европейската, а и на световната автомобилна сцена започна с представянето на Bugatti точно в 07:45 швейцарско време. Предвидени са над 70 пресконференции (броят им през миналата година е бил 84) през двата специализирани дни за журналистите. За широката публика салонът отваря врати от 8 март и продължава до 18-и. Близо 180 световни и европейски премиери (170 през 2011 г.) са предвидени за тазгодишното издание на салона. В салона участват 260 фирми от 80 страни, които ще покажат новостите си върху обща площ от 110 000 кв.м (срещу 80 000 кв.м през 2011 г.).
735 000 души са посетили автомобилния форум през миналата година, очаква се броят им през тази да е още по-голям.
Фотографът Тони Тончев и журналистите Пламен Георгиев (Top Gear България) и Христо Ангелов (Аuto Bild България) влязоха в ролята на специални пратеници на Speed-Press на мястото на събитието.


 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...