Започва акредитацията за „Автомобилен салон София 2011“

Main May 9, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2855 views | no comments

Започват он-лайн акредитациите за журналисти за „Автомобилен салон София 2011“, чието дванадесето издание ще протече от 11 до 19 юни в „Интер Експо Център“ в столицата. Желаещите вече могат да сторят това директно на http://www.sofia.motorshow.bg, или да изпратят документите си на sofia@motorshow.bg, както и на адрес: НДК централна сграда, пл. „България“ 1, вх. Б2, ет. 6, София 1463.
Салонът отваря врати за медиите още на 10 юни, а за широката публика – на следващия ден.
От тази седмица с бюлетините на Speed-Press очаквайте редовна информация за изложението, което тази година е част от календара на OICA, международната организация на автомобилните производители.
Специално за „Автомобилен салон София 2011“ организаторите са предвидили безплатен транспорт, който ще се движи на всеки 15 мин и ще тръгва от стадион „Васил Левски“.
6 лв. е цената на билета за редовните посетители, предвидени са отстъпки за деца. Най-малките ще могат да поиграят в специалния кът под наслов „Пазете децата“. Там те ще се запознаят с правилата за безопасност на движението.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...