Започнаха тестовете на новата Серия 7

Main January 30, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2500 views | no comments

Заснеха новото BMW Серия 7 по време на тестове. Флагманът на баварците ще включва нов V8 бензинов двигател, отделящ вредни емисии от само 199 г/км CO2. Инженерите на марката разкриха, че агрегатът ще включва нова система за последователно изключване на цилиндрите, която ще помогне за подобряването на икономията на гориво и на вредните емисии.
Другите задвижващи агрегати за ревизираната Серия 7 ще бъдат нов 3-литров 6-цилиндров редови агрегат, разработен от подразделението M, който генерира мощност от 376 к.с. и един базов дизелов агрегат, отделящ 159 г/км CO2 емисии.
Бензиново-електрическата хибридна система от Серия 3 и Серия 5 вече ще се предлага и в лимузината. Тя се състои от 6-цилиндров редови битурбо двигател с 296 к.с. и електромотор с 54 к.с., комбинирани с 8-степенна автоматична трансмисия.
Промените по стайлинга ще са незначителни. Единствено предната част ше е оборудвана с нови LED светлинити тип „Ангел” и нова долна част на радиаторната решетка. Отзад се забелязва нова броня.
Ходовата част на Серия 7 също е променена. Амортисьорите са настроени за по-голям конфорт, дори при режим Sport.

 
Keywords:   bmw, bmw 7
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...