Заснеха новия Citroen C3 на улица във френския град Дьовил

Main July 7, 2009 | Speed-Press.com A- A+ 1039 views | no comments

Новото поколение Citroen C3 бе заснето на улица във френския град Дьовил. Дизайнът на автомобила е по-динамичен с различен профил и предна маска, наподобяваща тази при концепцията DS3.
Характерен белег на новия C3 e огромното предно стъкло, което се изтегля чак зад предните А-колони. Размерите на автомобила са увеличени в сравнение с досегашния модел. Дълъг е 3940 мм и широк 1710 мм, а багажникът е с обем 300 литра.
Колата се задвижва от двигател HDi с мощност 90 к.с. и вредни емисии СО2 от 100 г/км. Citroen съобщи, че в скоро време ще бъдат представени ново поколение двигатели, комбинирани с второ поколение от системата Stop & Start, в които ще се включват и бензинови двигатели с три цилиндъра и вредни емисии под 100 г/км.
Официалната премиера на C3 ще се състои през септември във Франкфурт. Продажбите в Европа ще започнат тази година от ноември. Както своя предшественик, и новият C3 ще бъде предлаган само във версия с пет врати. Луксозна версия на модела с три врати ще бъде представена като Citroen DS3 през 2010 г.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...