Излезе брой 57 на F1 Racing България

Main March 8, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5364 views | no comments

Брой 57 на F1 Racing е посветен на сезон 2011. Представяме ви всички писти в детайли, статистика и подробности. Пилотът Антъни Дейвидсън е нашит гид из 20-те трасета, на които най-добрите ще се борят за световните титли. Прочетете пълната статистика на всички пилоти и отбори, които ще участват в новия шампионат и разберете тайните им с помощта на техническия гуру Пат Саймъндс. Научете какви са промените в правилата за новия сезон и как ще се отразят на скоростта и дизайна на болидите.
Прочетете защо новият Red Bull изглежда като произведение на изкуството, а Себастиан Фетел иска да защити титлата си. Разберете с какви средства са готови да му попречат Ferrari, McLaren, Mercedes, Renault и другите. Фернандо Алонсо иска да стане шампион за трети път, а Луис Хамилтън и Дженсън Бътън ще се борят с всички сили, за да се окичат отново с короната. Не забравяйте седемкратният световен шампион Михаел Шумахер и жадният за успехи съотборник Нико Розберг, които също ще се намесят в борбата. Австралиецът Марк Уебър също е готов да победи съотборника си, но ще бъде ли достатъчна волята му, за да го направи?
Открийте защо Жак Вилньов не е фен на Кими Райконен и каква е ситуацията в Renault, след катастрофата на Роберт Кубица. Разберете как се готви Хейки Ковалайнен за новия сезон и колко усилия са необходими на един пилот, за да бъде в топ-форма. F1 Racing България изпрати човек на тестовете в Барселона – прочетете ексклузивните интервюта на главния ни редактор Атанас Марков с Кристиан Хорнер, който обеща пилотите на Red Bull да са равнопоставени и звездата на БГ футбола Христо Стоичков, лобиращ за приятеля на дъщеря си Дани Клос.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...