Излезе новият брой на F1 Racing

Main May 5, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2280 views | no comments

Брой 59 на F1 Racing разказва за славното минало и неясното бъдеще на Williams - един от най-обичаните отбори във Формула. Екслузивните интервюта с Франк Уилямс, Патрик Хед и големите световни шампиони на отбора ви пренасят зад кулисите и разкриват непознати факти от историята.
Новият сезон започна, а осем пилота във водещите тимове са в битка на живот и смърт. Цели четири отбора запазиха пилотските си двойки през сезон 2011 и вътрешната борба е по-изострена от всякога. Напрежението е върху Уебър, Бътън, Маса и… Шумахер. Никой не иска да е № 2, а дори седемкратният световен шампион има проблеми със съотборника си Нико Розберг.
Любопитни подробности ще узнаете от техническия експерт на списанието Пат Саймъндс, който разнищва тайните на боята, визуализираща въздушните потоци, използвана от отборите по време на тестовете.
Един от най-обичаните пилоти в падока Ярно Трули отговаря на въпросите на читателите. На 36 години той все още се чувства млад и уверен в силите си. И не правете грешката да го питате дали не му е време да се пенсионира!
Алън Хенри разказва за нуждата от мениджъри в съвременната Формула 1 и си спомня за изгубените отбори, оставили трайна следа в съзнанието ни - Tyrell, Arrows, March и Jordan.
Екипът на F1 Racing придружи белгийския новобранец Жером д`Амброзио при дебюта му в Мелбърн. Разберете каква е целта му и дали се притесняваше от нещо преди първото състезание в живота си.
F1 Racing изправи един срещу друг в своеобразно състезание двамата най-титулувани рали шампиони на България в последното десетилетие – Димитър Илиев и Крум Дончев. Този път не с автомобили, а с летящи въпроси. Вижте кой победи и на канадска борба.
В брой 59 ще намерите и анализ на първите три състезания от сезон 2011 – Австралия, Малайзия и Китай и представяне на предстоящите кръгове в Турция и Испания.

 
Keywords:   f1 racing
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...