Изненадаха бъдещия C4 Picasso

Main June 22, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2490 views | no comments

Излизането на новия Citroеn C4 ще бъде логично последвано и от вариант Picasso. Вече бяха забелязани първите прототипи по време на тестове, при това издокарани с психеделична маскировъчна премяна. Миниванът ще бъде сред премиерите на автомобилния салон в Париж. Продажбите му ще бъдат факт от началото на 2013 г.
Маскировката почти не прикрива нищо от силуета на автомобила и разкрива една доста по-малко заоблена от сегашната каросерия. Клиренсът изглежда доста малък, но това няма нищо общо със спортните настройки, а по-скоро с тези за тест на максималното полезно натоварване, което оказва най-голям натиск върху окачването. Този C4 Picasso в удължена версия и с плъзгащи се врати запазва двойната А-колона и малкото триъгълно стъкло вмъкнато в нея.
Маскировката не ни позволява да видим дизайна на С-колоната, още повече, че тя крие някои стилистични нововъдения. Picasso споделя платформата на дуото C4/DS4, като логично „физиономията“ на предницата би трябвало да прилича на тази на актуалния C4, докато гамата на двигателите ще е като на споменатото дуо.

 
Keywords:   citro, citroen, picasso
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...