Изобретиха сгъваем електрически велосипед за града

Main August 8, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7855 views | no comments

BlueSkyBike e резултат от сътрудничеството между Ричард Хийт, индустриален дизайнер, и Blue Sky Design. Става дума за електрически сгъваем велосипед за града. Вдъхновен е и от личния опит на създателя си, добит по време на всекидневните му пътувания с влак от западните покрайнини на Сидни до града. Три са основните цели за велосипеда - да е стилен, да е практичен, да има място за багаж. Ричард е комбинирал всичко това в едно превозно средство по един изключително успешен начин.
С BlueSkyBike можете спокойно да се качвате в метрото, градския транспорт, влаковете, ескалаторите и асансьорите - просто въртящият му се сгъващ механизъм позволява бързо да вкарате колелото в компактна форма, когато то не ви е необходимо. Електромоторът е 250-ватов, а докато го карате, е осигурен лесен достъп до информация - като оставащ заряд на батерията, благодарение на специално приложение за смартфони. Мобилния си можете да прикрепите в поликарбонатната стойка-протектор. Батерията се зарежда от регенерирането на спирачната енергия.

 
Keywords:   blue sky
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...