Илия Царски е новият посланик на кампанията „Обади се, като стигнеш!“

Main August 1, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4835 views | no comments

Шампионът за 2012 г. на писта и планинско първенство Илия Царски подписа договор за сътрудничество с „Еко България“. Логото на компанията се появи на състезателното Mitsubishi Evo IX Maxi на Царски, а шампионът ще се ангажира с поредица от събития, които трябва да увеличат безопасността на движението, част от програмата „Обади се, като стигнеш!“. Благодарение на нея в периода октомври 2012 – април 2013 Столична община получи четири уникални светещи пешеходни пътеки, които подават ранна сигнализация на водачите на моторни превозни средства, още преди пешеходците да са стъпили на пътното платно.
Ръководството на веригата бензиностанции изрази въодушевлението си от факта, че привлича шампиона на писта и планински шампионати. Царски е уверен в успеха си в предстоящия седми кръг от Републиканския планински шампионат по автомобилизъм (3 и 4 август, Пещера), което би го доближило до върха в генералното класиране.
По време на представянето Царя не пропусна да проглуши присъстващите, като запали състезателното си Mitsubishi Evo RS Maxi, макар форсажите да останаха само при работа на място. С доработения си до 700 к.с. и 1200 Нм двигател то ускорява от място до 100 км/ч за едва 2,0 сек, сподели пилотът.
По време на пресконференцията Царски бе подкачен от журналисти, че е доста „борбен“ на пистата поради неотдавнашна негова разпра. „Не мога вечно да бъда лошото момче. Бях нападнат и се защитавах. Не смятам, че съм направил нещо лошо, като съм ударил по веднъж тези, които хвърляха камъни по мен“, заяви шеговито пилотът, с което предизвика аплодисменти в залата.
В края на годината съвместната дейност на Царски и Еко ще доведе и до мото-училище на гръцката писта „Серес“, на която аматьори ще се учат на безопасно шофиране.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...