Името на Jeep украси фланелките на „Ювентус“

Main June 20, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2595 views | no comments

За първи път логото на Jeep ще украси фланелките на ФК „Ювентус“. Надписът на спонсора влиза в сила за сезон 2012-2013 г.
Новият екип на тима черпи вдъхновение от славното минало на „бианконерите“ и най-вече от донеслия победа през 1941 – 1942 г. в „Копа Италия“, а гърбът й е украсен с мотото на клуба - „Победата не е важна, тя е всичко“ (Vincere Non Е Importante Е LUnica Cosa che Conta).
Спонсорството на Jeep е следствие от подписания през април договор между Fiat S.p.A. и „Ювентус“. Логото на марката ще краси фланелките в продължение три години.
През юли по време на летния лагер на клуба в Шатийон-Сейнт Винсент, Jeep ще представи Grand Cherokee S Limited, новата флагманска линия, която излиза на европейските пазари от септември. Той е с 20-инчови джанти, а под капака му се крие 3,0-литров V6 дизелов мотор, работещ с технологията Multijet II. Силовият агрегат е с макс. мощност 241 к.с. и макс. въртящ момент от 550 Нм. Интериорът е изпълнен в спортен стил и не липсват карбонови детайли, като седалките са покрити с напа.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...