Италиански прочит на американски идеи на щанда Lancia

Main February 15, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3688 views | no comments

Новите Ypsilon, Thema, Flavia Concept, Flavia Cabrio Concept, Grand Voyager и Delta дебютират на щанда на италианската марка. Lancia показа първите официални снимки на кабриолета и седана Flavia, които сами по себе си са преработени версии на Chrysler 200С. Те ще дебютират на фирмения щанд на изложението в Женева под формата на концепции. От изображенията обаче виждаме, че това са версии, напълно готови за серийно производство. Очаква се производството на модела да започне в близкото полугодие.
Засега италианците мълчат относно техническите данни, но американските им братя под знака на Chrylser разполагат с 2,4-литров силов агрегат с мощност 173 к.с., както и с 3,6-литрови мотори с макс. 283 к.с. от фамилията Pentastar.
Освен двата прототипа на фирмения щанд ще видим и новия седан Lancia Thema (италианският прочит на Chrysler 300C), който за разлика от американския автомобил ще получи два турбодизелови мотора в гамата си с мощност съответно 190 и 224 к.с. Вчера компанията пусна и първите снимки на следващото поколение на Ypsilon, което ще се прави върху удължената платформа на Fiat 500. Световната премиера на автомобила също е насрочена за март.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...