И яхти на Софийското изложение

Main June 15, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1260 views | no comments

- Hypo-Alpe-Adria Leasing EOOD е специализирана във финансиране на яхти и примиум автомобили

За първи път на автомобилното изложение в София, между 15 и 24 юни, на посетителите ще бъде предоставена възможността за финансиране на покупка на яхти и моторни лодки.

Първият щанд, покрай който посетителите ще минат на тазгодишното изложение, е на австрийската финансова компания Hypo-Alpe-Adria Leasing EOOD. Тя е единствената лизингова компания в България, която е специализирана в лизинга на яхти и кораби и предлага международно ноу-хау в тази област. Компанията е част от международна финансова група, с дългогодишен опит във финансирането на яхти, кораби, самолети, висок клас автомобили и недвижими имоти.

Основна част от портфолиото на компанията заема финансирането на автомобили примиум клас, със средна цена над 40 000 евро. Лизингът на яхти представлява 15% от бизнеса на Hypo Leasing в България. За една година от стъпването си на нашия пазар компанията е финансирала над 30 яхти. Най-търсените от българските яхтсмени са моторните яхти от марките Atlantis, Azimut, Bavaria, Regal Cuddy MERC,
Viper Bravo. Най-купувани са моделите на цена между 200 000 и 300 000 евро. Hypo Leasing е основен финансов партньор на всички дилъри на яхти и моторни лодки, които ще бъдат представени на изложението.

На автомобилното изложение експертите на Hypo Alpe-Adria-Leasing ще предоставят на интересуващите се посетители индивидуален план за покупката на всеки автомобил или яхта на лизинг.

Hypo Alpe-Adria-Leasing е член на Българската Асоциация за Лизинг и работи на българския пазар от 2006 г. Дружеството има офиси в 9 големи града - София, Варна, Бургас, Русе, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Ямбол и Сливен.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...