Какво карат футболните звезди?

Main June 13, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 7225 views | no comments



Световното първенство по футбол в Бразилия започна. Не всички автомобилни фенове ще бъдат пред телевизорите, за да гледат “Мондиал 2014“. Затова ние решихме да сътворим интересно четиво за тях под формата на галерия с колите на героите на зеления килим. Някои от тях са герои и на пътя – с по някой размазан суперавтомобил. С какъвто много от тях разполагат – най-вече за престиж. Фотографиите са илюстративни.
Германецът Месут Йозил кара подобен шикозен Mercedes SLS с вдигащи се нагоре врати. С него острието на „Арсенал“ спринтира за 3,8 сек от 0 до 100 км/ч. В сравнение с този суперспортист Bentley Continental GT е почти незабележимо. Такова притежава играчът на „Шалке 04“ Кевин-Принс Боатенг. На Световното първенство роденият в Германия спортист играе за Гана.
Италианският нападател Марио Балотели е добър на терена, но често създава скандали около себе си. Балотели обича екзотичните автомобили и да се движи бързо не само на зеления килим, но и на пътя. През 2010 г. той „тотализира“ своето Audi R8 след удар в BMW.
Играчът не е тъгувал дълго пo Audi-то, защото в гаража му има и други коли – като Maserati Gran Turismo. За съжаление той успява да му се порадва само за един ден, преди полицаи да го спрат със скорост 300 км/ч и да свалят регистрационните табели на колата му.
Range Rover Evoque е автомобил, който се забелязва на пътя отдалеч. За Балотели явно „англичанинът“ не е бил достатъчно атрактивен – и затова футболистът е поръчал колата му да бъде облепена със златно фолио.
Изглежда ви познато? Да, Bentley Continental GT кара и Кевин-принс Боатенг. 36-годишният Дидие Дрогба от Кот дИвоар има същата кола и много татуировки. Той препуска през Истанбул със своето Ferrari F430, когато не играе за националния отбор на страната си. Или натиска газта на своя Mercedes SLR McLaren – което също не е зле.Лионел Меси е аржентински играч от висока класа – която подчертава и с автомобилите си. Сред тях е Maserati Gran Turismo MC Stradale на стойност около 250 000 лева. Малко по-скъпо е червеното му Ferrari F430 Spider, което струва около 380 000 лв.
Явно двете „италианки“ не са достатъчни на Меси – ето защо в гаража си той има Dodge Charger SRT8 (но червен), както и Audi R8 GT. Същата машина притежава и бразилският футболист Неймар (22), който е един от най-важните играчи на Бразилия. Освен R8 той разполага и с Porsche Panamera – т.е. има добър вкус! Кристиано Роналдо е фантастичен играч и истинска звезда – и не е много скромен, което се разбира и от избора му на автомобили. Той има не само Lamborghini Aventador...но и Bugatti Veyron 16.4 на стойност 1,6 млн. долара.






 
Keywords:   Любопитно
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...