Как се краде Ferrari на беглеца-президент на Тунис

Main January 19, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1698 views | no comments

Тунис не е страната, в която трябва да пребивавете в момента. Настоящето положение на масови грабежи я превърна в безизходна зона.
В известен смисъл Тунис е най-европейската страна в Северна Африка. Тя се отличава с относително голяма средна класа, либерални социални норми, широко равенство между половете и красиви средиземноморски плажове. Но Тунис също е с едно от най-репресивните правителства в региона, пълно с полиция. Президентът Зине ел Абидине Бен Али напусна страната заедно със семейството си след улични демонстрации на протестиращите, които призоваха за оставката му.
След „дезертирането” на президента и семейството му се случва следното. Жълтото Ferrari 599 GTB Fiorano, собственост на фамилията е откраднато от протестиращите. Реакцията на крадците? „За нас това са пари”.
Как обаче се продава италиански суперавтомобил в някоя африканска държава, без притежанието на ключовете...

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...