Клиентите на Renault и Dacia ползват застрахователни екстри у нас

Main May 10, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6545 views | no comments

Вчера „Рено Нисан България“,“Дженерали България“ и МАРШ EООД подписаха договор за партньоство, с който предоставят застрахователен продукт, разработен специално за клиентите на марките Renault и Dacia. Програмата е под мотото „Грижа за вашата сигурност и удобство!“ и е насочена към оптимизиране на клиентското обслужване, развиване и предлагане на нови, конкурентни продукти, отговарящи на актуалните пазарни тенденции - глобална цел в дейността на двамата партньори.
С новата програма клиентите на дилърската мрежа на „Рено Нисан България“ ЕАД и на „Дженерали Застраховане“ ще се възползват от по-добри ценови условия и комплексни застрахователни покрития, както и цялостно обслужване на техния автомобил при
застрахователни събития.
Клиентите на оторизираните дилърства в страната ще ползват преференциални тарифни числа при сключване на застраховка Renault и Dacia КАСКО и застраховка гражданска отговорност на автомобилистите. Другите ползи за тях ще бъдат определянето на застрахователната стойност на автомобила (до 8 г.) в зависимост от стойността му на закупуване като нов, право на ползване на оторизиран автосервиз за автомобили до 8 г., ползване на оригинални резервни части, доставени от производител за автомобили до 5 г., улеснена процедура за приемане на автомобила за ремонт, както и улеснена процедура за ликвидиране на щети.
Продуктите в програмата - Renaut Каско и Dacia Каско - стартират от този месец май 2012 година, резултат от сключеното партньорско споразумение между Дженерали Застраховане АД, Рено Нисан България EАД и Марш EООД.







 
Keywords:   renault
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...