Кои са най-добрите сервизи в България

Main November 11, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 11440 views | no comments

Третото издание на конкурса “Автомобилен сервиз на годината 2013“, организиран от Shell България, икономичните горива Shell FuelSave и AUTO BILD България, ще награди най-добрите автомобилни специалисти в България. Онлайн гласуването на потребители на http://www.serviznagodinata.autobild.bg/index.php определи сервизите, които ще продължат във втория етап от конкурса. Жури от експерти ще посети всички номинирани сервизи, за да определи победителите в надпреварата. Голямата награда и призът „Автомобилен сервиз на годината 2013” ще бъдат присъдени на един от финалистите в трите конкурсни категории - „Голям мултифункционален сервиз”, „Компактен мултифункционален сервиз” и „Близо до клиента”.
Номинираните сервизи са:
В категорията „Голям мултифункционален сервиз”„Автомотор Божурище” ЕАД, гр.София „Балкан Стар Ритейл” ЕООД – клон София (леки автомобили)„Дженеръс Ауто” ЕАД, гр. София„Мото-Пфое„ филиал Люлин, гр. София„Порше София Запад”„ТМ-Ауто” ЕООД, Тойота София Запад„София Франс Ауто” - Търговски и сервизен комплекс София 3 АД
В категорията „Компактен мултифункционален сервиз”„Автосервиз Алком”, гр.София „Автоцентър ХиГ”, гр. Сливен„Омникар Ауто” ООД експресен сервиз, гр. Бургас„София Франс Ауто – Велико Търново “ ООД„София Бош Кар”, гр. София„ХЕЕД-91” Христо Петров, гр. София„Венци Велико Търново” ЕООД
Представител на всеки от наградените сервизи ще посети научно-изследователския център на Shell в Хамбург, Германия, за да се запознае с процеса на създаване и тестване на новите поколения горива и моторни масла. Организаторите от Shell България са предвидили и допълнителни награди - служителите на сервизите, участващи във втория етап на конкурса, ще присъстват на обучение за съвременните иновации в горивата. Наред с това, за всички участници ще се проведе и състезание за икономично шофиране. Този, който успее да измине най-дълго разстояние с един литър гориво в резервоара, ще спечели ваучер за гориво, предоставен от Shell България.

 
Keywords:   shell
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...