Кой пожела да надмине Стиг в София и Пловдив?

Main June 18, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 17185 views | no comments

Повече от 1000 души в София и още толкова в Пловдив приеха предизвикателството да премерят сили и да надминат емблематичния пилот на TopGear – Стиг, миналия уикенд. В първия му ден на 14 юни над 120 от тях успяха да преминат специално изграденото за целта трасе от тестовия ни пилот Влади Кулев и Училището за безопасно шофиране Driving Skills. С помощта на теоретичната подготовка от професионалистите и не на последно място – на двата автомобила Hyundai i20 Go! Brazil и Hyundai i20 WRC, участниците трябваше да преодолеят препятствията и да покажат не само най-добро време, но и майсторско управление. В рамките на TopGear Master Driving посетителите на Serdika Center имаха възможност да тестват автомобилите от специалната серия на Hyundai, както и да видят страхотната, тунингована от Printacar кола.
В търсенето си на най-бързия, но и най-умелия шофьор, BBC TopGear България разчиташе и на чаровната телевизионна водеща Вяра Атова. Станислав Черешаров с време 30,94 секунди заслужено се окичи с титлата „Най-добър шофьор на TopGear” в София.
Вторият ден в Пловдив също се оказа доста силен. Въпреки излелия се дъжд участниците бяха все така ентусиазирани. Красимир Йорданов е пловдивският Стиг с време 30,32.
Призьорите получиха награди от BBC TopGear България, Hyundai и OMV България, всеки участник в надпреварата беше награден със специалeн TopGear Master Driving сертификат.
Следващата спирка на TopGear Master Driving е слънчевата Варна и Mall Varna, а датата е 21 юни. Колегите ни ви очакват с добро настроение и, надяваме се, с добро време.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...