Колата на Флинстоун на аукцион

Main June 19, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9235 views | no comments

Той кара не само детските сърца да бият учестено. Задвижваният с крачна сила автомобил на Фред Флинстоун е обявен за продажба от калифорнийската аукционна къща Mecum. Наддаването ще се състои на 27 юли т.г. Странното возило е направено от изкуствена смола и монтажна пяна. Предницата е оформена като глава на овен с огромни рога – които няма да й позволят да влезе във вашия гараж. Легендарната кола е висока цели 3 метра! След като "автомобилът" от каменната ера завърши филмовата си кариера, той започва втори живот като участник в рекламни кампании, шоута и кинопремиери.
Произведената през 1994 Flintstone Family Car кара не само детските сърцата да бият учестено. На 27 юли "автомобилът" ще бъде предложен на аукцион в Санта Моника.
Необичайното возило е направено от изкуствена смола и монтажна пяна. Предницата му е оформена като глава на овен с огромни рога...
... които няма да му позволят да влезе във вашия гараж. Легендарната кола е висока цели 3 метра!
След като "автомобилът" от каменната ера завърши филмовата си кариера, той започва втори живот като участник в рекламни кампании, шоута и кинопремиери.
Седалките разполагат с масажна... или по-скоро – с натъртваща функция.
Вместо емблема, на предницата има малки рогца.
Няма опасност гумите да се спукат – просто защото ги няма. Но така и така задвижването се осигурява от краката на пасажерите.

 
Keywords:   flintstone
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...