Коли на Renault ще се продават с марката Saturn? - Преговорите продължават

Main August 1, 2009 | RS-Auto.bg A- A+ 1317 views | no comments

От Renault потвърдиха, че преговарят с Роджър Пенске коли на компанията да се продават с марката Saturn.

По-рано тази година се разпространи информация, че Пенске е заинтересован да смени означението на колите Renault, произведени с помощта на субсидии от Корея. Целта му е те да се продават в Северна Америка с марката Saturn. Това споразумение не включва възможността за споделяне на платформите на двете компании, а просто е свързано с идеята автомобили на Renault да се продават със знака на Saturn.

„Пенске търси коли, които да продава. Проучил е всички автомобилни производители и е решил, че продуктовата линия на Renault е добра, а и нашата компания обменя двигатели с Nissan, които могат да се пригодят към изискванията на американския автомобилен пазар.”, заяви изпълнителният директор на Renault, Патрик Пелата. Цитираните негови думи са част от изказването му, направено на среща между ръководствата на компаниите в Париж. „Пенске ни попита дали искаме да му продаваме своите коли и ние дискутирахме с него този въпрос”, сподели Пелата.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...