Компанията SsangYong разсекрети два нови модела

Main March 29, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3055 views | no comments


Южнокорейската компания SsangYong разсекрети два свои нови модела, които ще дебютират на автосалона в Сеул, който отваря врати на 1-и април тази година.

По информация на автопроизводителя, става дума за концептуален кросовър, който носи обозначението KEV2. Автомобилът е развит върху платформата на вече познатия и у нас модел Korando. Втората новост е обновеният флагман на марката - луксозният седан Chairman.

В момента няма информация за техническото оборудване на колите, но експертите не изключват, че моделът Chairman ще има шестицилиндров двигател със седемстепенна автоматична кутия на Мercedes-Benz.

За втория концепт се предполага, че става дума за електрическа версия на Korando, която ще има електромотор с мощност 260 к.с. Това ще позволи на кросовърът да развива максимална скорост от 150 километра в час. За пълното зареждане на акумулаторите му от мрежата ще са необходими не повече от осем часа.

 
Keywords:   ercedes benz, korando, SsangYong
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...